Ana Sayfa / Yeni Un Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Gıda Fuarı'na katılım artıyor

Gıda Fuarı'na katılım artıyor

Gıda sektörünün prestij organizasyonu FOODEX Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı 23-26 Ekim 2014 tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek. Gençiz Fuarcılık'ın sektördeki oda ve derneklerle işbirliğinde düzenleyeceği organizasyona ilgi giderek arttı. Çikolatadan kahve, baharattan hazır gıdalara kadar pek çok ürün ve hizmetlerin görücüye çıkacağı fuara un sanayicileri de ağırlık verdi. Sektörünün önde gelen firması Yeni Un Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Hoşer, bu sene ilki düzenlenecek fuarın İzmir için geleneksel hale dönüşeceğini ifade etti. Hoşer, "Katılım oranı yüksek olduğu için ticari ilişkilerimizi güçlendirmek, genişletmek ve marka saygınlığı açısından önemli bir organizasyon olacağını düşünüyoruz. Böyle önemli organizasyonlar bölgenin dünyaya açılması ve ticari ilişkilerin güçlenmesi adına büyük önem taşıyor" dedi.

 


Yeni pazarlar

 

Fuarın yeni müşteriler ile iletişime geçilmesine fırsat vereceği için, hem marka bilinirliklerinin artacağını hem de pazarda pay almak isteyen diğer firmaların da önünü açacağını belirten Hoşer, "Yurtiçinde bilinirliğini artıran küçük çaplı bir firmanın dahi ihracat yüzdesinde yer alma ihtimali bulunuyor. Tüm dünyada yeni pazarlar ve yeni iş fırsatlarını değerlendirmek, yeni iş birlikleri oluşturmak için fbir fırsat olacak. Yeni iş birliklerinin istihdamın artışına olanak sağlayacağını ve işsizlik gibi önemli bir sorunu azaltacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

 

Mevcut ürünlerinin yanında Ar-Ge çalışmaları kapsamında yeni ürünlerini de görsel olarak perakende pazarına hazırlamayı amaçladıklarını söyleyen Hoşer, "FOODEX'i bugüne kadar yaptığımız fizibilite çalışmalarının doğruluğunu tartacağımız bir terazi gibi düşünüyoruz" dedi. Sergileyecekleri ürünlerin göreceği ilginin ilerideki projeleri için önemli bir ön değerlendirme olacağını vurgulayan Hoşer, alacakları eksik ve talepleri değerlendirerek var olan ürünlerini iyileştirme ve geliştirme yoluna gideceklerini ifade etti.

 

 

 

 

Yeni Asır